Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Αιγύπτιος ΥΠ.ΕΞ. : ¨Η Αίγυπτος δεν θα επιτρέψει να πέσει η Λιβύη στον έλεγχο των τρομοκρατικών ομάδων¨

Σουκρί: Η Αίγυπτος δεν θα επιτρέψει να πέσει η Λιβύη στον έλεγχο των τρομοκρατικών ομάδων

Ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σαμεχ Σουκρί, επιβεβαίωσε ότι η Αίγυπτος πάντα προειδοποιούσε για τη διάδοση της τρομοκρατίας στη Λιβύη. Τόνισε πως ¨Το Κάιρο δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί την τρομοκρατία και τους υποστηρικτές της. Δεν θα διστάσει να πάρει κάθε μέτρο για να αποτρέψει το να περάσει ο έλεγχος της Λιβύης και των ευγενών ανθρώπων της,  στις τρομοκρατικές ομάδες και τις ένοπλες πολιτοφυλακές.
…..
Ο Αιγύπτιος υπουργός προειδοποίησε για τις συνέπειες που θα έχει στη Λιβύη η συνέχιση της εξωτερικής επέμβασης. Υποστήριξε πως “μία πολιτική σαμποτάζ με τη μεταφορά ξένων μισθοφόρων και τρομοκρατών από τη Συρία στη Λιβύη’ Είναι ένας τρόπος ο οποίος αποσταθεροποιεί την εσωτερική ασφάλεια της Λιβύης. Αυτό αποτελεί σοβαρή απειλή για την εθνική αραβική ασφάλεια”.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
…….
libyareview.com      24/6/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις