Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά: Λύγισε ο Βερύκιος [video]


Τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά;

Δύσκολες ώρες περνάει ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, που δίνει μάχη με τη ζωή του, καθώς εδώ και μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Με αφορμή τα γενέθλιά του, που είναι σήμερα 3 Ιουνίου, ο Δήμος Βερύκιος, στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, στο φινάλε της σύνδεσής του με εκπομπή του Alpha.
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κοντομηνά και αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, εμφανώς συγκινημένος, είπε τα εξής:
«Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80.
Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη.
Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αν και δεν ανέφερε το όνομα του προσώπου για το οποίο μιλάει, έγινε σαφές πως πρόκειται για τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος περνάει τον δικό του «γολγοθά».
Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε:
«Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 και σήμερα κλείνει τα 81 του χρόνια.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις