Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

(video) ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ LOCKDOWNS ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;



Οι καταστροφές που προκάλεσε το lockdown είναι ανυπολόγιστες και πολλοί φοβόμαστε πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από τις αρνητικές του συνέπειες σε
πολλά επίπεδα. Πιστεύω ότι καθόλη τη διάρκεια του και αργότερα με τη βοήθεια της επιστήμης και της απλής λογικής αποδομήσαμε το οικοδόμημα του φοβερού και τρομερού ιού.
Μια ιστορία που ξεκίνησε από κάποια πολύ συγκεκριμένα ακραία μοντέλα τα οποία δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από υποθέσεις, αυθαίρετες κιόλας, όπως μας λένε διάφοροι ειδικοί. Παρ´όλ’αυτά εξαιτίας της επιβολής από τους ελεγκτες της πληροφορίας παρουσιάζονται σαν βέβαια ενδεχόμενα.
Ας μπούμε λοιπον και σε μια ανάλυση με πολλά επιστημονικά δεδομένα σε σχέση με όσα ξέρουμε ως τώρα για το αν άξιζαν τον κόπο όλες αυτες οι θυσίες.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις