Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ! Πάρτε πίσω την δήλωση, αυτό δεν είναι καν διπλωματία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που η Ελλάδα απάντησε χθες καταλλήλως, σήμερα η Κύπρος μας άφησε άφωνους...
«Εάν θεωρήσουμε ότι μπορούμε στρατιωτικά να δώσουμε μάλλον λύση μέσα
από την στρατικοποίηση, αυτό θα είναι το τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού, κάτι που δεν το επιθυμώ. Και δεν είναι μια νότα απαισιοδοξίας ή παράδοσης, το αντίθετο. Οφείλεις να γνωρίζεις τις πραγματικότητες για να επιλέγεις τα όπλα».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων, όπως διαβάσατε σε άρθρο του el.gr, ο ΠτΔ, Νίκος Αναστασιάδης σήμερα, τονίζοντας ότι τα μόνα όπλα που χρησιμοποιεί η Κυπριακή Δημοκρατία είναι αυτά που αντλεί από τον χώρο της διπλωματίας.

Αυτό όμως δεν είναι καν διπλωματία!

Την ώρα που η Αθήνα χθες (ΕΔΩ) έστειλε πολεμικό μήνυμα στην Τουρκία, σε περίπτωση που παραβιάσει τον ζωτικό χώρο της Ελλάδας, η Λευκωσία σήμερα λέει πως αφήνει στην άκρη τα όπλα. Θα μπορούσε απλά να σιωπήσει ο κ. Αναστασιάδης επί του θέματος! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ αλλά συνιστά δήλωση ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ και ΑΠΟΔΟΧΗΣ πως η Τουρκία είναι στην περιοχή υπερδύναμη.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Αλλά ξεχνάμε πως ο κ. Αναστασιάδης δεν θεωρεί την Ελλάδα μητέρα πατρίδα, καθώς, όπως είχε πει το 2015 «πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες».

Ορίστε λοιπόν! Ο ομφάλιος λώρος με την Ελλάδα κόπηκε σε σημείο, στο οποίο ακούσαμε από τον Έλληνα Πρόεδρο της Κύπρου πως παραδίδει τα όπλα, καθώς δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στους Τούρκους, οι οποίο αυτόν τον λώρο δεν πρόκειται να τον κόψουν ποτέ, καθώς θέλουν να καταπιούν ολόκληρη την Μεγαλόνησο.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις