Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Όσο εμείς σφυρίζουμε …Οι Τούρκοι εξοπλίζουν το «TCG Anadolu» & με (GBDS)


Μαθαίνουμε οτι Παραδόθηκε το Σύστημα Διανομής Πληροφοριών πλοίων, για ενσωμάτωση στο Ελικοπτεροφόρο  «TCG Anadolu»

Το Σύστημα Διανομής Πληροφοριών πλοίων, το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρία HAVELSAN με εθνικές και εγχώριες Τουρκικές  δυνατότητες, παραδόθηκε για ενσωμάτωση στο Ελικοπτεροφόρο  «TCG Anadolu».
Η δήλωση σχετικά με το Σύστημα Διανομής Πληροφοριών Πλοίων (GBDS) προήλθε από τον Πρόεδρο Αμυντικής Βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ.
Από την κοινοποίηση που έκανε από το λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι παραδόθηκε στο πλοίο «TCG Anadolu» για ενσωμάτωση, το Σύστημα Διανομής Πληροφοριών Πλοίων (GBDS), που σχεδιάστηκε από τη HAVELSAN.
Το σύστημα GBDS το οποίο θεωρείται η καρδιά των πλατφορμών, προσφέρει όλα τα δεδομένα σε συστήματα που τα έχουν ανάγκη σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια.
Σχόλιο: Όσο εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα οι Τούρκοι έχουν γκαζώσει στους εξοπλισμούς και μετά μας φαίνεται περίεργο που έστειλαν 7 φρεγάτες εναντίον μιας

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις