Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ούτε ένας εκπρόσωπος της αμυντικής βιομηχανίας δεν κλήθηκε στο ταξίδι Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Πολύ σημαντική η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ. Ο κ.Μητσοτάκης ταξίδεψε στο Ισραήλ συνοδευόμενος από 8 υπουργούς, αλλά στην ελληνική
αποστολή δεν υπήρχε ούτε ένας έστω εκπρόσωπος της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας! Ούτε ένας…

Ούτε καν οι εκπρόσωποι των κρατικών αμυντικών βιομηχανιών δεν κλήθηκαν στο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Ισραήλ. Το ερώτημα είναι γιατί κάτι που είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και κατά γενική ομολογία ήταν χρήσιμο σταμάτησε. Επειδή το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση κι έπρεπε οπωσδήποτε να αλλάξει; Είναι χρήσιμο να συνοδεύουν τον όποιο πρωθυπουργό οι επιχειρηματίες της Άμυνας σε ταξίδια όπως αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός στο Ισραήλ; Προφανώς ναι ,είναι απάντηση. Ειδικά στο Ισραήλ από το οποίο όλοι παραδέχονται ότι η Ελλάδα πρέπει να επωφεληθεί στο τομέα της αμυντικής βιομηχανίας θα περίμενε κάποιος ότι η “συνοδεία” Μητσοτάκη θα περιελάμβανε και εκπροσώπους της αμυντικής βιομηχανίας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις