Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Rick : «..ίσως κάποια στιγμή θα σου πουν…ΑΟΖ έχει και η Λωρίδα…»

Αυτό Βενιαμίν είχαμε πει τον περασμένο Ιανουάριο(1/25/2020 05:52:00 μ.μ.) στο άρθρο

Πάμε μερικούς μήνες μετα..δηλαδή προχθες..!
Και αν αναιρούν σημερα τις δηλώσεις… είναι οι προθέσεις που δεν κρύβονται όπως και ότι άλλοι κατευθύνουν κάποιες δηλώσεις…Αυτοί που θέλουν η Συμφωνία του Αιώνα να γίνει Διαφωνία του Αιώνα.
Κοίτα, ότι κάνεις εσύ Βενιαμιν και όσοι εργάζονται επάνω στο «project Ιερουσαλήμ»……… θα υπάρχει αντίδραση. Η Συμφωνία του Αιώνα πέρυσι είπαμε ότι είναι η Διαφωνία του Αιώνα, η οποία πήρε έναν χρόνο παράταση.

Πρώτη (1η) Ιουλίου και μετα….. τα κεφάλια μέσα. Και τα ψέματα τελείωσαν…. πάνε..!
Βενιαμίν σου είπα από τότε ότι θα σου ανοίξουν μέτωπα που δεν φαντάζεσαι, θα σου πουν (και σου ειπαν) ότι έχει και η Λωρίδα ΑΟΖ(δήλωση προειδοποιηση λιγο πριν την εισβολη) και σου λέω τώρα ότι θα σου στήσουν προκλήσεις στρατιωτικές που θα περιπλέξουν περισσότερο τα πράγματα και το «project Ιερουσαλήμ» θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο…θα καεί.
Και μαζί του θα κάψει τον πλανήτη με την φωτιά του πολέμου. Κάνεις από τους μεγάλους και καλοπληρωμένους ή μη αναλυτές δεν έχουν πιάσει το θέμα από την σωστή του βάση, ξετυλίγουν λάθος κουβάρι που οδηγεί σε παρερμηνείες και παραπληροφόρηση.
Κανεις δεν αναφέρει Βενιαμίν ότι όλα περιστρέφονται γύρω από την κυριαρχία επάνω στην Ιερουσαλήμ.
Η δική σας αγέλη Βενιαμιν-Μαίκ κατασκεύασε την Συμφωνία του Αιώνα.
Η άλλη φατρία της αγέλης, η απεναντι, εργάζεται η Συμφωνία να γίνει Διαφωνία.
Είδαμε την αντίπαλη αγέλη η οποία θέλει κρατική οντότητα την Ιερουσαλήμ, να προειδοποιεί τις ΗΠΑ του Τράμπ με απόλυτο χάος και εμφύλιο εάν προχωρήσει η Συμφωνία του αιώνα.
Αυτό το χάος είχε εντοπιστεί πριν γίνει, σας το έδειξα σε προηγούμενο άρθρο. Αυτό το χάος κρατάει χρονόμετρο, οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ είναι υποκινούμενες, και έχουν στόχο να προκαλέσουν εμφύλιο στις Πολιτείες των ΗΠΑ. Αυτό όλο που είδαμε στις ΗΠΑ και όπως είπαμε όταν κορυφωνόταν η δράση των Black Lives Matter, ήταν μια γενική πρόβα-προειδοποίηση ότι το μεγάλο τους χαρτί μπορεί ανά πάσα στιγμή να καεί.. αν δεν κάνει πίσω στο πρότζεκτ.
Όπως φαίνεται δεν κάνουν πίσω, από πρώτη Ιουλίου σχεδιάζουν να ξεκινήσουν….δηλαδή να εισβάλουν στην Ιουδαία και την Σαμάρεια.
Έτσι δεν είναι Βενιαμίν;;;; εσύ το είπες…και με τρομάζει η σιωπή των ελληνικών ΜΜΕ και γενικά των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων και ένα τόσο σοβαρό θέμα που μας οδηγήσει στον 3ο ΠΠ.
Εκεί ανάμεσα στην συμφωνία και την διαφωνία…εκεί θα φανεί ο ρόλος κάθε κράτους, κάθε πρωθυπουργού, κάθε διεθνή οργανισμού, ο ρόλος των ΜΜΕ, ο βρώμικος ρόλος των διάσημων και των προσωπικοτήτων της εποχής μας, εκεί θα φανεί ο ρόλος πολλών στην εφαρμογή της νέας εποχής.
Γιατί όμως δυο αγέλες άγριες σφάζονται για την ιερή πόλη;;;
Θα γίνει προσπάθεια να απαντηθεί αυτή η δύσκολη ερώτηση.
Στην ιερή αυτή πόλη πάτησε, έζησε, μεγάλωσε, περπάτησε, δίδαξε, θαυματούργησε και καταδικάστηκε σε θάνατο ο Χριστός.
Εκεί χάρηκε, εκεί φώναξε, εκεί έκλαψε, εκεί δίψασε, εκεί σταυρώθηκε.
Για αυτό Βενιαμίν χρησιμοποίησες την βιβλική ορολογία για τις περιοχές που θες να εισβάλεις, για τους οικισμούς που θες να προσαρτήσεις, γιατί οι γραφές σου μιλάμε για το μεγάλο Ισραήλ με τους αναρίθμητους απογόνους…σωστά;;
Μέσα στο πρότζεκτ που είπαμε πιο πάνω, είναι η κυριαρχία σου σε ολόκληρη την Ιερουσαλήμ Βενιαμίν.!!!
Δεν μπορεί να έρθει ο εκλεκτός, ο σωσίας, ο μάγος κασκαντέρ, αν η Ιερουσαλήμ δεν είναι πρωτεύουσα του μεγάλου Ισραήλ.
Δεν μπορεί να έρθει το αντίγραφο αν δεν…υπάρχει ναός!!!!!
Η γραμμή αίματος, ο απόγονος του Θεού δεν μπορεί να έρθει και να φέρει παγκόσμια ειρήνη ευημερία κλπ. κλπ. αν δεν υπάρχει ναός…!
Να το ξαναπούμε για τρίτη φορά;
Γιατί θέλουν οπωσδήποτε ναό;;;
Γιατί ο απόγονος που θέλουν να φέρουν είναι πνευματικός ηγέτης, και ο Χριστός παρουσιάστηκε, θαυματούργησε και δίδαξε με τον ναό να στέκει όρθιος…!
Ποιος θυμάται τα λόγια του Χριστού, «γκρεμίστε αυτό τον ναό και εγώ θα τον ανοικοδομήσω σε τρείς ημέρες» που οι Γραμματεις και οι νομοδιδάσκαλοι νομιζαν ότι ελεγε για τον Ναο τους;;;
Ο Χριστός μίλαγε για τον ναό της ψυχής του ανθρώπου, που είναι το σώμα, το οποίο αναστήθηκε την τρίτη ημέρα…!!
Αυτοι νόμιζαν πως ο Θεος κατοικουσε στον Ναο, μα ναος του Θεου ήταν το Σωμα του Χριστου που αυτοι το…γκρέμισαν και σε τρείς ημέρες το ξαναέχτισε..!
Για αυτό σφάζονται οι δυο αγέλες για την κυριαρχία τους στην Ιερουσαλήμ, διότι φίλε μου εκεί βρίσκεται συμβολικά ο ναός της ψυχής του ανθρώπου.
Η κυριαρχία στην Ιερουσαλήμ συμβολίζει την κυριαρχία σας Βενιαμίν στο σώμα του ανθρώπου, συμβολικά, με τον αριθμό σας, το 666. Με την εποχή σας και την τεχνολογία σας.
Και αν ο αριθμός της υποταγής μας είναι ο 666…. ο αριθμός του Τρίτου Ναού ποιος είναι Βενιαμίν;;;
Ο αριθμός του τρίτου ναού είναι ο 441. Τι άραγε ήξερε ο πολιτισμός των Μάγιας με αυτό τον αριθμό;; Τι σχέση έχει με το 2012 ή τον καθρέπτη το 2021;;;;Σωπαίνω Βενιαμίν…!
Οποίος κυριαρχήσει στην Ιερουσαλήμ θα κυριαρχήσει και επάνω στον άνθρωπο. Και αν ο βαρκάρης είναι ένας, τα κουπιά(κράτη) που χρησιμοποιεί είναι πολλά.
Ξέρω πόσο χρήσιμοι είναι οι συμβολισμοί σας. Είναι αδύνατον να περιγράψω εδώ πόσο πολύ υπολογίζουν του συμβολισμούς…πως συνεννοούνται μέσα από αυτούς. Πως περιμένουν γεγονότα και διαμορφώνουν τις συνθήκες ανάλογα και μέσα από αυτούς τους συμβολισμούς.
Πως π.χ. τα σημάδια των καιρών τα μετέφρασαν Κλιματική αλλαγή..!!!! ε Βενιαμίν;
Σημάδια που σηματοδοτούν την κατασκευή της Ισραηλινής αυτοκρατορίας…!
Μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση Βενιαμίν τα βιβλικά σύνορα σας από δυτικά εκτείνονται μέχρι τον Νείλο της Αιγύπτου και ανατολικά μέχρι…. Ευφράτη!!
Δηλαδή από τον έναν ποταμό στον άλλον.!! Μηπως έχω λάθος……….;;;
Δηλαδή την έχετε στημένη σε Λίβανο, Συρια, Ιορδανια αλλα…… και στην Αίγυπτο…που αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ και είναι σύμμαχος σας.
Αν πρέπει να φτάσουν τα σύνορά σας μέχρι Ευφράτη, μάλλον για άλλον λόγο βρίσκεται η Δυτική Συμμαχία στη Συρία και όχι για να πολεμήσει το Ίσις.
Εσείς κατασκευάσατε το Ίσις, κυνηγώντας το να βρείτε αφορμή να διαλύσετε την Συρία…..Make Israel Great Again σωστά Μάικ…;;;
Δεν σας νοιάζουν οι αγωγοί και τα πετρέλαια ή μάλλον έρχονται δεύτερα για αυτούς που χειρίζονται το project Ιερουσαλήμ , πρώτο μέλημα είναι τα σύνορα του Ισραήλ να επεκταθούν από ποταμο σε ποταμό από Ανατολή και Δύση και φυσικά η Ιερουσαλήμ να μην απειλείται από το ιρανικό θεοκρατικό καθεστώς.
Ούτε να απειλείται από την τουρκική αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική.
Συνοψίζοντας, όλα κινούνται γύρω από την Ιερουσαλήμ, γιατί κυριαρχώντας στην ιερή πόλη θα κυριαρχήσουν συμβολικά και στο σώμα μας, θα κυριαρχήσουν στον άνθρωπο, θα κατακτήσουν την ψύχη του ανθρώπου…και αν δεις τις ειδήσεις ελέγχουν ήδη, όχι μόνο το σώμα αλλά και την σκέψη μας.
Από την άλλη… η αγέλη που είναι πίσω από τον ΟΗΕ έχει την δική της διαδικασία, το δικό της πρότζεκτ για την Ιερουσαλήμ, και χρησιμοποιεί εν μέρει Τουρκιά και Ιραν.
Μα η Τουρκία έχει αλλοπρόσαλλη στάση διότι Μάικ μερικές φορές κάνει αυτά που θες στο πρότζεκτ.
Μέσα από αυτό το πρότζεκτ περνάει και ο ελληνοτουρκικός πόλεμος.
Γρανάζι πάνω σε γρανάζι που συνθέτουν ένα τεράστιο ρολόι που μετράει αντίστροφα για τον Ιούλιο. Από την πρώτη Ιουλίου και μετα.
Κυριακό ξέρεις ότι η αντίπαλη αγέλη θα μας εκβιάσει για την στάση μας στο παραπάνω πρότζεκτ, σωστά;
Δήλωσες υποταγή στο πρότζεκτ πριν μερικές ημέρες.
Όπως εκβίασε την Αμερική του Τράμπ με τα μαύρα γκέτο των Αντιφα…συν την νέα μαγεία της νέας εποχής, δηλαδή τον φεμινισμό(wiccan).
Κυριάκο…. ξέρεις ότι δεν κατήργησες τα γρανάζια που είπαμε. όχι μόνον αυτό αλλά πρόσθεσες άλλο ένα…και μάλιστα ετοιμάζεστε και να προσθέσετε ένα ακόμη μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα, τους γάμους ομοφυλοφίλων…!
Ο Ιουλιος Κυριακο, μία ζεστή μέρα του Ιουλιου (που κάποτε εκλεχθηκες απο ενα μέρος του ελληνικου λαου) και μακαρι αυτο το ραντεβου να γλιστρησει.
Εύχομαι να κάνω λάθος, εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
Αλλά νομίζω ότι η επιστροφή στην κανονικότητα που μας λένε είναι το γοβάκι της σταχτοπούτας που δεν βρέθηκε ποτέ.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις