Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΒΑΖΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ SITE.

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος εκθέτει εαυτόν, αλλά και όσους τον πίστεψαν και τον ψήφισαν.. Την ώρα που εξαπέλυε “μύδρους” για τα χρήματα που δόθηκαν σε μέσα ενημέρωσης για την
καμπάνια που αφορούσε τον κορονοϊό, η διαφήμιση του “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” έμπαινε και στο voicenews.gr, που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι είναι δικό του.
Σε λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς βέβαια να αναφέρει τα ποσά (κάτι που θα είχε ενδιαφέρον), φιγουράρει και το site του κ. Βελόπουλου.
Την ίδια ώρα ο ίδιος σε ομιλία του στο κοινοβούλιο δήλωνε ότι : «Ένδεκα εκατ. ευρώ δόθηκαν στα κανάλια. Ουσιαστικά μια διαφημιστική εταιρεία παίρνει ποσοστό και μετά εκβιάζει τα ΜΜΕ να παίξουν την διαφήμισή της και εκείνη θα έχει επιστροφή. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Αλλά όταν έχετε δικά σας όλα τα ΜΜΕ αυτό γίνεται. Έχετε κάνει τόση πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ ώστε κοντεύω να πιστέψω ότι ο μεγαλύτερος ηγέτης της χώρας μετά τον Καποδίστρια είναι ο Μητσοτάκης»
Ίσως βέβαια αυτό να ήταν κι ένας τρόπος πίεσης για να πάρει κι αυτός μερίδιο, αφού δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς μπήκε η διαφήμιση στον δικό του ιστότοπο. Παράλληλα βέβαια διαμαρτύρεται για άλλη μια φορά ότι δεν τον προβάλουν τα κανάλια ενώ έχει καταντήσει ραδιοφωνικός “μαϊντανός” του Χατζηνικολάου αλλά και τηλεοπτικός στον Γιώργο Παπαδάκη και όχι μόνο αφού και σήμερα ακόμη ήταν στην κρατική ΕΡΤ.
Όσον αφορά τη  διαφήμιση στο voice news για τον κορονοϊό, κάπου ακούσαμε ότι αρνήθηκε ότι είναι δικό του.. Εμείς απλά θα παραθέσουμε εικόνες από το site και ας βγάλει ο καθένας το δικό του συμπέρασμα, που βασικά για όλους μας είναι το ίδιο. ΑΞΙΖΕΙ να τονιστεί ότι ο αρχισυντάκτης του voicenews, μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε για το site εντός των γραφείων του κόμματος, ενώ μετά τις εκλογές μετακόμισε σε γραφείο που παραχώρησε η Βουλή στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Στις φωτό εκτός του ότι φαίνεται να υπάρχει ειδική κατηγορία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” και κάποιος μπορεί να γίνει ακόμα και μέλος του κόμματος από εκεί, διαφημίζονται και τα μαντζούνια που πουλάει από τις τηλεοπτικές του εκπομπές, ενώ τα 3 από τα 6 πρώτα θέματα είναι “ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ”
Ακόμα κι αν δεν ήταν δικό του, που ΕΙΝΑΙ, θα έπρεπε να συντηρείται αποκλειστικά από τον ίδιο με τόση προβολή και ¨διαφήμιση” στον ίδιο, στο κόμμα του αλλά και τις αλοιφές του..
Από το κοντά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις