Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Συνεχείς οι Τουρκικές Αποβατικές Ασκήσεις στο Αιγαίο! (φωτό)

Το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό  πραγματοποίησε Επιχειρησιακές  Αποβατικές Εκπαιδευτικές Προετοιμασίες στο Αιγαίο Πέλαγος και στη Μεσόγειο Θάλασσα μεταξύ 09-12 Ιουνίου 2020.

32 πολεμικά πλοία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV), αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας (MPA) και ναυτικά ελικόπτερα έχουν συμμετάσχει στα κύρια εκπαιδευτικά πολεμικά  και αμφίβια παίγνια πολέμου, με πραγματικά πυρά που διεξάγονται από Τουρκικά πολεμικά πλοία και υποβρύχια.
Να επισημάνουμε οτι οι Τούρκοι συνεχώς εκπαιδεύονται σε  αποβάσεις ακτών που προσομοιάζουν τα Ελληνικά νησιά και τα μικρονήσια και εδώ τα Επιτελεία μας πρέπει να δώσουν την  Μέγιστη Σημασία…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις