Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Μην ασχολείστε με αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Οι μέρες σας στρώνουν ευχάριστες νέες γνωριμίες, που σίγουρα θα σας τραβήξουν το
τόσο δύσκολο ερωτικό σας ενδιαφέρον.
ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Ενας καλός φίλος σάς έχει ερωτευτεί και το ξέρετε! Τώρα θα έχετε και μια νέα, ευχάριστη κατάσταση από τη μεριά του μέσα από φλερτ και προσκλήσεις όλων των ειδών.
ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06
Τα δεδομένα αλλάζουν μέσα στην ερωτική σας ζωή και κυρίως από τις δράσεις που θα κάνει το ταίρι σας. Τώρα πια υπάρχει περιθώριο για να μπορέσετε να κάνετε και ένα επίσημο βήμα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Το τόσο ιδιότροπο αισθηματικό σας έτερο θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του, έτσι ώστε στο μέλλον να μην υπάρξουν και άλλες ανούσιες παρεξηγήσεις.
ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Θα πρέπει να περιορίσετε τον έντονο – κριτικό σας λόγο και να μην είστε τόσο αυστηροί σε αυτά που σας ζητάει το συντροφικό σας ταίρι. Τώρα θα μιλήσετε και πιο αναλυτικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Συμπληρώνεται μέρα με την ημέρα το συναισθηματικό παζλ που είχε δημιουργηθεί με κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Τώρα χρειάζεται να κάνετε και εσείς κάποιες κινήσεις.
ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Το ταίρι σας αισθάνεται περισσότερο ένοχο για τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στη σχέση σας. Τώρα θα δείτε και τις πρακτικές του διορθώσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Είστε καιρό τώρα χαμένοι μέσα σε έναν παρατεταμένο χωρισμό. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει, με τη δική σας πρωτοβουλία, να το σταματήσετε, καθώς δεν σας πάει πουθενά.
ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Υπάρχουν πολλά ζητήματα που «τρέχουν» μέσα στο δεσμό – γάμο σας και έχουν αρχίσει και ενοχλούν τον άνθρωπό σας, που απλά θέλει να τα συζητήσετε μέχρι να λυθούν!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01
Οι διαθέσεις μέσα στη σχέση σας και των δυο σας είναι μέτριες. Τώρα πρέπει να ξεχάσετε ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν και να προτείνετε ο καθένας κάτι νέο για το μέλλον.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02
Μετά από πολλές και καταλυτικές συζητήσεις που θα έχετε με τον άνθρωπό σας θα παρθεί η απόφαση για να συγκατοικήσετε, ακόμη και αν χρειαστεί κάποιος να μετοικήσει.
ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Μην ασχολείστε πια καθόλου με αυτά που μαθαίνετε από τον πρώην σας. Εσείς τώρα έχετε βάλει στόχο να πάτε τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο πιο κάτω, και έτσι θα γίνει.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις