Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΟΙ Τούρκοι μετρούν τις αντιδράσεις μας στον Έβρο

Για τα τουρκικά «παιχνίδια» στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων, Παναγιώτης Χαρέλας.

Όπως είπε ο κ. Χαρέλας, «σήμερα έχουμε λήξη συναγερμού».
Η είδηση για τις χιλιάδες μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα ήταν ψευδής, ωστόσο όντως υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος.
«Δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά μας. Η κινητικότητα που επισημαίνουμε έχει να κάνει με το γεγονός ότι πραγματικά υπάρχουν ροές και κάνουμε αποτροπές καθημερινά.»
Τέλος, επεσήμανε ότι οι δυνάμεις που υπάρχουν στον Έβρο είναι ικανές να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο, όπως και το Μάρτιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις