Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Στήριξη από το κρατικό TRT σε εκείνους που στην Αθήνα προσεύχονται ¨για τον Ερντογάν και την Τουρκία¨ !

Στην πόλη Πειραιάς της Ελλάδας που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα ανακοινώθηκε πως θα κλείσει ένα μετζίτ, που χρησιμοποιούνταν από μουσουλμάνους ως χώρος λατρείας, επειδή δεν είχε την απαραίτητη άδεια.

Σε ανακοίνωση της η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας αναφέρει πως το μετζίτ με την ονομασία ¨Ανδαλουσία¨ που λειτουργεί από το 1989 ως τώρα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, θα κλείσει με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το μετζίτ λόγω της θέσης του παρείχε δυνατότητα λατρείας για πολλούς τουρίστες, πως μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία καταγγελία για αυτό και ότι στόχος της απόφασης για το κλείσιμο του είναι η καταπίεση της θρησκευτικής έκφρασης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως : ¨Δυστυχώς οι μουσουλμάνοι βρίσκονται πολύ μακριά από την ισονομία”.
…..
23/6/2020
Σχ : Η φωτογραφία δεν είναι από το δημοσίευμα αλλά από την δεξίωση της τουρκικής πρεσβείας στις 29/10/2019 στην Αθήνα, όπου παραβρέθηκε ο κ. Ελγαντούρ μετά της συζύγου του. Στην φωτογραφία είναι η σύζυγος του Άννα Στάμου (μουσουλμάνα ακτιβίστρια) με τον Τούρκο πρέσβη. 
  Το κρατικό προπαγανδιστικό κανάλι της Τουρκίας φυσικά και στηρίζει αυτούς που αγαπάνε τον Ερντογάν και προσεύχονται (!) για αυτόν.
Για δείτε τι δήλωνε 2 χρόνια πριν ο κ. Ελγαντούρ :
2 Ιουλίου 2018
ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…
Προσευχηθήκαμε πολύ για να νικήσει ο Ερντογάν
Ο Ναϊμ Ελγαντούρ-πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος ανέφερε πως βίωσαν μεγάλη ευτυχία από την νίκη του Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου και είπε πως ¨Συνεχώς προσευχόμασταν για την επιτυχία του¨.
Ο Ναϊμ Ελγαντούρ-πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος, δήλωσε πως στηρίζουν και θα στηρίζουν μέχρι τέλους τον ΠτΔ Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν  που νίκησε στις εκλογές.
ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΑ ΗΓΕΤΗΣ
Ο Ελγαντούρ είπε πως ¨Στις προσευχές που κάναμε στο Ραμαζάνι, συνεχώς προσευχόμασταν για την ενδυνάμωση του Ερντογάν και της Τουρκίας. Η Τουρκία είναι μια χώρα ηγέτης.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ
Ο Ελγαντούρ λέει πως στην Αθήνα ζουν πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι που έχουν έρθει από διάφορες χώρες του κόσμου και προσθέτει πως το ελληνικό κράτος δεν θέλει να αναγνωρίσει πως υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι.
ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ
Ο Ελγαντούρ λέει πως αυτοί είναι που το 2006 πρότειναν στην κυβέρνηση να κατασκευαστεί τζαμί και προσθέτει πως ¨Για όσο είναι ο Καμμένος στην κυβέρνηση τζαμί δεν θα γίνει στην Αθήνα¨.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΒΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
Ο Ελγαντούρ λέει πως ζητάνε επειγόντως από την ελληνική κυβέρνηση να τους αποδώσει χώρο για νεκροταφείο, λέγοντα πως ¨Δεν θέλουμε να θάβουμε τους νεκρούς μας σε χριστιανικό νεκροταφείο¨.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις