Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Τζορτζ Φλόιντ: Γιατί έβγαλαν Αυστραλή πορνοστάρ από αεροπλάνο - ΒΙΝΤΕΟ

Από το Χιούστον στο Σαν Φρανσίσκο ταξίδευε η Αυστραλή πορνοστάρ Ελ Νοξ, η οποία στη διάρκεια της πτήσης απευθύνθηκε στους συνεπιβάτες της μιλώντας
για τις διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε, η 28χρονη γυναίκα, που αναμενόταν σήμερα Τετάρτη να ταξιδέψει για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μεταφέρθηκε εκτός πτήσης επειδή απευθυνόμενη στους 300 συνεπιβάτες εξέφρασε την πολιτική άποψή της.

Λέγεται ότι κλήθηκε η αστυνομία επειδή κάποιοι επιβάτες αισθάνθηκαν ότι απειλούνται από τη δημόσια δήλωσή της παρά το γεγονός ότι η ίδια είπε ότι τη χειροκρότησαν για τα σχόλιά της. Οδηγήθηκε εκτός του αεροσκάφους και περίμενε στο αεροδρόμιο ώστε να της επιβεβαιώσουν αν θα της επιτρέψουν να επιβιβαστεί στην πτήση για το Σίδνεϊ. Σε βίντεο που ανήρτησε στο twitter ακούγεται να λέει στους υπαλλήλους του αεροδρομίου: "Αυτή δεν είναι η χώρα μου.Είμαι Αυστραλή. Αλλά παρατήρησα ότι η Δημοκρατία απειλείται. Μην εφησυχάζεστε. Αποφασίστε σε ποια πλευρά της ιστορίας θα θέλατε να βρίσκεστε". Και πρόσθεσε: "Είπα και μερικά ακόμη πράγματα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να σιωπούν".

.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις