Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Αλαζονεία Τούρκου ΥΠ.ΕΞ. : ¨Η Γαλλία κατέστη γελοία με την αντίθεσή της προς την Τουρκία¨

Σε ένα κρεσέντο αλαζονείας ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέει τα εξής : ¨Η Γαλλία πραγματικά κατέστη γελοία με την αντίθεσή της προς την Τουρκία.
Αν (το γαλλικό ναυτικό) επιχειρούσε επιθεώρηση στα πλοία μας σχετικά με το αν μετέφεραν (όπλα) στη Λιβύη, είχαμε και εμείς εκεί πολεμικά σκάφη. Αν προσπαθήσεις να φερθείς έτσι σε ένα σύμμαχο του ΝΑΤΟ θα πάρεις την απάντηση σου. Όποιος και αν είσαι. Υπήρξαν παρόμοιες προσπάθειες στο παρελθόν. Ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα. Παρατηρούμε τι προσπαθούσε να κάνει η Γαλλία στον Νίγηρα και σε χώρες στα νότια της Λιβύης. Υπάρχει χάος σε πολλά μέρη. Η Γαλλία είναι υπεύθυνη για όλα αυτά. Εμείς η Τουρκία δεν είμαστε μία χώρα σαν τη Γαλλία, που είναι μία καταστροφική και διασπαστική χώρα.¨


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις