Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

video - ΔIATEINOYN TO XAOΣ ΓΙΑ NA ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Λέμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μου φαίνεται όμως πως η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται τόσο λόγω κάποιας νομοτέλειας όσο λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι.
Και ποντάρουν ότι οι άνθρωποι παρασυρμένοι από την πλύση εγκεφάλου από τους ελεγκτές της πληροφορίας, όντας περιορισμένοι, δεν θα κοιτάξουν ευρύτερα για να εντοπίσουν τη μεθοδολογία τους. Παρότι αυτή ξεδιπλώνεται μπροστά μας.
Στην Ελλάδα βλέπουμε ότι άμεσα συνέδεσαν το black lives matter με τους λαθρομετανάστες και τώρα απαιτούν λέει ακόμα ανετότερες συνθήκες εκτός του να είναι η χώρα "μπάτε σκύλοι αλέστε." Την ίδια στιγμή στη μήτρα, στις ΗΠΑ συνεχίζουν το έργο καταστροφής ανενόχλητοι.
Μα πώς αλλιώς θα μπορούσες να φέρεις μια επανεκκίνηση στοχευμένη αν πιο πριν δεν έχεις φροντίσει τη διάλυση του "ως τότε."




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις