Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

video - MOPIA / TA προβατακια... ποιος τα κλαιει τα προβατακια;

Κουβαλούν πρόβατα οι μετανάστες στην Μόρυα και τα πάνε στο ΚΥΤ.

Όπως φαίνεται, μετανάστες κουβαλούν κυριολεκτικά στην πλάτη πρόβατα που προφανώς έχουν κλέψει από κάποια κτηνοτροφική μονάδα στο κέντρο υποδοχής, ενώ ένας άλλος έχει κλέψει δυο πρόβατα τα οποία οδηγεί στο ίδιο μέρος.
Στην συνέχεια τα ζώα σφάζονται και μετανάστες τα πουλούν σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία που έχουν κατασκευάσει, χωρίς κανέναν υγειονομικό κανόνα ασφαλείας.
Οι κάτοικοι έχουν καταγγείλει επανειλημμένως κλοπές ζώων, ακόμη και σκύλων από αυλές σπιτιών, αλλά η αστυνομία και η πολιτεία κατ΄ επέκτασην, δείχνει αδύναμη να επιβάλει την τάξη και το νόμο στην περιοχή, με τους κατοίκους να έχουν φτάσει στα όρια των αντοχών τους.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις