Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Διάγγελμα του Τσίπρα προς τους Σκοπιανούς για τα 2 χρόνια της συμφωνίας των Πρεσπών – VIDEO

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Αφού πλέον δεν μπορεί να απευθύνει διαγγέλματα στους Έλληνες ο Τσίπρας απηύθυνε διάγγελμα σε άλλο “μαγαζί”, στους Σκοπιανούς, για να στηρίξει το
συνεταίρο του στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Στο διάγγελμά του, εκθειάζει το Ζάεφ και λέει στους Σκοπιανούς πόσο μεγάλος ηγέτης είναι, επειδή δεν κοιτάει στο παρελθόν αλλά οραματίζεται το μέλλον και επειδή δεν ψάχνει την ιστορία του παρελθόντος αλλά γράφει ιστορία. Στο τέλος αναφέρεται και σε ένα Σκοπιανό ποιητή, που προτείνει μέθοδο για την ανάκτηση του χαμένου χρόνου, που υπονοεί ότι έχασαν Σκοπιανοί και Έλληνες μαλώνοντας γύρω από το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τίθεται λοιπόν το θέμα: προς τι η στήριξη στον Ζάεφ;;;; Τρέχει κάτι στα Σκόπια;; Το βίντεο παρουσιάστηκε σαν απλή απαγγελία σκοπιανών ποιημάτων από τον Τσίπρα, αλλά κάτι άλλο κρύβεται μάλλον από πίσω.

Πάντως τα αγγλικά του Τσίπρα βελτιώνονται ; )




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.