Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Παραδόθηκε και το 5ο «AB-212 ASW Νο 26 του ΠΝ» απο τους …Τεχνίτες του 307 ΠΕΒ

Αν και φαίνεται απίστευτο σε όλους μας ,τα Στελέχη του 307 ΠΕΒ, σε χρόνο λιγότερο του προβλεπομένου ,  κατόρθωσαν να παραδώσουν και το 5ο AB-212 ASW Νο 26  του Πολεμικού Ναυτικού …
Και μας βάζουν τα γυαλιά για μια ακόμη φορά
Στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας και στον τομέα της συντήρησης των υλικών και μέσων, παραδόθηκε  στο Πολεμικό Ναυτικό, ένα ακόμη  ελικόπτερο τύπου AB-212 ASW το πέμπτο  στη σειρά  στο οποίο εκτελέσθηκε Major Reinforced Inspection (MRI)
Συνολικά επτά ελικόπτερα τύπου AB-212 ASW υπηρετούν σήμερα στην 1η Μοίρα Ελικοπτέρων της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ) τα οποία επιχειρούν από τις φρεγάτες κλάσης  τύπου Έλλη.
Να επισημανθεί οτι η Παράδοση και του 5ου Ελικοπτέρου έγινε εν «Κρυπτώ»  και δεν είχε την προβολή θα έπρεπε από το ΓΕΣ και το ΓΕΝ  γιατί άραγε ; …

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις