Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Στέφανος Χίος: Τα στοιχεία της ΕΛΑΣ στην αναζήτηση του «σχιστομάτη» δράστη - video

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που τον απειλούσαν και οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία. Ο Στέφανος Χίος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα, ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Από εκεί και πέρα, οι αρχές εξετάζουν και υλικό (4 βίντεο και 30 φωτογραφίες), που είχε στη διάθεσή του ο ιστότοπος «Μακελειό», και το οποίο φέρεται να καταγράφει τον δράστη της επίθεσης. Ο άνδρας που είχε στήσει καρτέρι στον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ήταν, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Θυμίζεται πως ο Στέφανος Χίος παραμένει στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής φρουρούμενος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, ενώ από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε να του φέρουν ήταν ο φορητός υπολογιστής του.

Το συγκλονιστικό βίντεο της στιγμής απόπειρας δολοφονίας του δημοσιογράφου

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου ξημερώματα Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. Όπως φαίνεται στις εικόνες, μόλις ο δημοσιογράφος ακινητοποιεί το αυτοκίνητό του ο κουκουλοφόρος τον πυροβολεί εξ επαφής. Το όπλο μπλοκάρει έχοντας τραυματίσει σε δυο σημεία το Στέφανο Χίο.

Ο δημοσιογράφος ανοίγει την πόρτα και ο δράστης τρέχει να φύγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.