Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Η Αίγυπτος «κοντράρει» την Τουρκία σε όλα τα μέτωπα: Βγάζει με τη σειρά της πολεμικά πλοία ανοιχτά της Λιβύης (pics/vid)

Η Αίγυπτος δεν αφήνεις τις τουρκικές προκλήσεις αναπάντητες και βγάζει το δικό της στόλο ανοιχτά της Λιβύης!

Χθες το τουρκικό πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει πολεμικές αεροναυτικές ασκήσεις, μεγάλης κλίμακας, ανοιχτά της Λιβύης, στέλνοντας μάλιστα μήνυμα και στην Ελλάδα. Οι αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις φαίνεται να ενοχλήθηκαν και βάλθηκαν να δείξουν στον Ενρτογάν ότι εκτός από τη στεριά, ελέγχουν και τις θάλασσες της περιοχής.
Σύμφωνα με αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, αυτή την ώρα, ο στόλος της Αιγύπτου έχει βγει στα ανοιχτά για ασκήσεις.

Τα πολεμικά πλοία των δύο χωρών σε απόσταση αναπνοής

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για «μεγάλη ναυτική άσκηση στα δυτικά της χώρας», κάτι που φέρνει τον Αιγυπτιακό στόλο σε απόσταση πνοής από τον τουρκικό!
Θυμίζουμε τις περιοχές που δεσμεύει η Τουρκία:ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις