Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

AKOYΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ Ηχητικά ντοκουμέντα της τραγωδίας στο Μάτι… “Θαψ’ το”, η εντολή; (vid.)

Ηχητικά ντοκουμέντα δημοσιοποίησε η εφημερίδα «Καθημερινή» ύστερα από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που κάνει λόγο για «απόπειρα συγκάλυψης» των αιτιών
για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής που κλήθηκε να διαλευκάνει τις αιτίες της φωτιάς στο Μάτι και να συντάξει το πόρισμα, φέρεται να δέχτηκε υποδείξεις και πιέσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος ώστε να μην προχωρήσει με την πραγματογνωμοσύνη.

Κατηγορηματική διάψευση από τη Γεροβασίλη και τον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής
Το δημοσίευμα διέψευσαν κατηγορηματικά η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και ο κ. Ματθαιόπουλος. Ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, μιλώντας στην ΕΡΤ, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε συνομιλία με τον πραγματογνώμονα και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν του υπέδειξε πώς να κάνει τη δουλειά του.
«Καμία συνάντηση, καμία επαφή, αυτός έκανε τη δουλειά του εγώ τη δική μου, ως συνάδελφοι τον γνωρίζω τίποτα άλλο, όλα αυτά που γράφονται είναι ψεύδη» ανέφερε. «Ουδέν ψευδέστερον» χαρακτήρισε το δημοσίευμα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, προειδοποιώντας ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.
«Η απάντηση στο δημοσίευμα της Καθημερινής περί πολιτικών παρεμβάσεων είναι απόλυτα κατηγορηματική: Ουδέν ψευδέστερον. Οι έρευνες εξελίχθηκαν επί των ημερών μας χωρίς καμία παρέμβαση από την πλευρά μας και με απόλυτο σεβασμό στο έργο και στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» τόνισε η κ. Γεροβασίλη.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
ΠΗΓΗ: SPUTNIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις