Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Απίστευτες σκηνές σε παιδικά κινούμενα σχέδια κάνουν και ενήλικες να ανατριχιάσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως δείχνουν σε παιδιά τέτοια κινούμενα σχέδια που είναι να τρελαίνεται κανείς με αυτά που περνάνε στο υποσυνείδητό τους.

Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε από το παιδικό κινούμενο σχέδιο με τίτλο: “Οι περιπέτειες του Μαρκ Τουέιν” κάνουν ακόμα κι ενήλικα να ανατριχιάσει.

Παρουσιάζεται μια φιγούρα που συστήνεται ως άγγελος Σατανἀς. Τα λόγια του και αυτά που κάνει, είναι βγαλμένα από κάποιο σκοτεινό σενάριο.


Μια συμπεριφορά αλλοπρόσαλη και παραδοχές του πρωταγωνιστή αγγέλου προς τα παιδιά προκαλούν μια ατμόσφαιρα παράξενης ανατριχίλας.

Τα μηνύματα που προβάλει είναι πάρα πολλά. Παρουσιάζει έναν άγγελο παντοδύναμο, που πραγματοποιεί κάθε επιθυμία, που δημιουργεί κόσμους κι ανθρώπους από το τίποτα, όμως παρόλα αυτά τα παιδάκια κατατρομαγμένα τρέχουν να σωθούν. Στο ηχητικό υπόστρωμα φράσεις ακατανόητες που δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος να διακρίνει τι θέλουν να πουν και μια παράξενη μουσική συνθέτουν το παράξενο κλίμα.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις