Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Αποκάλυψη: Ακόμα δεν έχουν επιστραφεί από τους Τούρκους τα όπλα των Ελλήνων στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη

Τι αναφέρει αποκλειστικό θέμα του newsbeast.gr - Ανώτατοι αξιωματικοί φοβούνται ότι μπορεί κάποια στιγμή οι γείτονες να τα παρουσιάσουν ως τρόπαια σε κάποιο μουσείο τους

Την κατάλληλη φόρμουλα και τους απαιτούμενους πολιτικούς χειρισμούς αναζητεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast, η ελληνική κυβέρνηση
προκειμένου να υποχρεωθεί η Τουρκία να επιστρέψει στη χώρα μας τον οπλισμό των δύο στρατιωτών μας που είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου 2018 στον Έβρο, όταν φέρεται να πέρασαν πεζοί τα σύνορα και κρατήθηκαν για 5 μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης.
Θυμίζουμε ότι ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο ΕΠΟΠ λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά την δικαστική περιπέτεια που πέρασαν και τον εγκλεισμό τους στις φυλακές της γειτονικής χώρας, ωστόσο ποτέ οι Τούρκοι δεν επέστρεψαν τα δύο τυφέκια τύπου G-3 που είχαν μαζί τους  όταν τους έπιασαν, το ένα πιστόλι, τους ασυρμάτους, τις στολές που φορούσαν και τα δύο κινητά τηλέφωνα που παρεμπιπτόντως ψάχτηκαν εξονυχιστικά από τις τουρκικές αρχές μήπως υπήρχε έστω και ένα δεδομένο που θα μπορούσε να στοιχειοθετήσει την κατηγορία της κατασκοπείας εις βάρος τους, κάτι που φυσικά δεν υπήρξε.
Όπως μας δηλώνουν χαρακτηριστικά πηγές από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «θέλουμε να μας αποδοθεί ό,τι κατασχέθηκε, κυρίως όμως τα όπλα και ο ασύρματος που άλλωστε αποτελούν περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου». Κυρίως η επιστροφή των τυφεκίων και του πιστολιού θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς αυτό που φοβούνται οι Έλληνες ανώτατοι αξιωματικοί είναι το εξής: «Ποιος μας εγγυάται ότι μετά από μερικά χρόνια δεν τα εμφανίσουν αυτά τα όπλα ως τρόπαιο για παράδειγμα στο Μουσείο της Κωνσταντινούπολης γράφοντας από κάτω ότι αυτός είναι οπλισμός Ελλήνων τον οποίο κατάφεραν να πάρουν Τούρκοι στρατιώτες; Έχουν υπάρξει στο παρελθόν ανάλογες περιπτώσεις με άλλες όμορες χώρες της Τουρκίας».
Σχετικά διαβήματα έχουν επιδοθεί εδώ και καιρό αλλά δεν έχει υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο απτό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις