Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε. Έξωση το πρωί σε κατασχεμένο σπίτι ηλικιωμένων, απο τράπεζα στα Πετράλωνα.

ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ!!!

Έξωση το πρωί σε κατασχεμένο σπίτι απο τράπεζα στα #Πετράλωνα. Οι μπάτσοι με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε.

Κόσμος που μαζεύτηκε απο τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους μπάτσους και έγιναν 2 προσαγωγές. Στις φώτο οι 2 κλητήρες με μάσκα. #antireport #μενουμεσπιτι

*Έξωση ηλικιωμένων από σπίτι στα Πετράλωνα
Έξωση σε σπίτι ηλικιωμένων έγινε σήμερα το πρωί στα Πετράλωνα.
Αστυνομικοί με κλητήρα σπάσανε την πόρτα και εισβάλλανε στο σπίτι, όπου κατοικούσαν οι ηλικιωμένοι.

Κόσμος που συγκεντρώθηκε από τη γειτονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να γίνουν δύο προσαγωγές στο περίφημο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Όπως έγινε γνωστό, στην έξωση προχώρησε τράπεζα η οποία είχε κατασχέσει το σπίτι. Αυτό συνιστά προμήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει...




Νέα Δημοκρατία: 40.000 θέσεις στέγασης αλλοδαπών σε διαμερίσματα – Ο εποικισμός περνάει στο στάδιο της κοινωνικής ενσωμάτωσης... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ (ΕΔΩ)




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις