Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Τουρκικά ASW ελικόπτερα σε μανιασμένη καταδίωξη «άγνωστου υποβρυχίου» στον Κόλπο της Σύρτης – Ήταν ελληνικό;

Γράφει: Γεράσιμος Χουντάλας
Τέσσερις τουρκικές φρεγάτες κλάσης “G” επιχειρούν αυτή την στιγμή στα ανοικτά των λιβυκών ακτών αναφέρουν πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ και πιο συγκεκριμένα εντός του Κόλπου της Σύρτης, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού:

Εχθές παρατηρήθηκε έντονη πτητική δραστηριότητα με πτήσεις τουρκικών S-70B-8 Seahawk από τις φρεγάτες, οι οποίες εκτελούσαν συνεχείς πτήσεις προς και από το λιβυκό έδαφος.
Στην μία περίπτωση υποστήριζαν με ειδικές δυνάμεις την επίσκεψη του αρχηγού του τουρκικού Ναυτικού στην Τρίπολη, ενώ σε άλλες είχαν εξαπολύσει υποβρύχιο κυνήγι για υποβρύχιο που είχε εντοπιστεί στην περιοχή.
Ποιο ήταν αυτό το υποβρύχιο είναι άνγωστο. Φήμες λένε «γαλλικό», αλλά μία πηγή του ΥΠΕΘΑ που ξέρει πολλά περί τις κινήσεις του ελληνικού ΠΝ, σημείωνε ότι «Δεν θα ήταν παράδοξο να υπάρξει μέτρηση των συνθηκών επιχειρήσεων στην περιοχή από ένα σύγχρονο ελληνικό Type 214».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις