Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΠΛΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!! AYTH Θα EINAI H Διαμόρφωση Της Belh@Rra Hellenique και τα όπλα της...

H “ελληνική” Belh@rra, θα φέρει τα εξής:

Πυροβόλο Leonardo Strales, ολοκληρωμένο στο SeaFire 500, με δυνατότητα
αντιμετώπισης πλήθους εναέριων απειλών, από εισερχόμενα βλήματα εναντίον πλοίων ή αντιραντάρ, μέχρι αεροσκάφη, UAV ή UAV αυτοκτονίας.

Το πυροβόλο θα έχει διπλή τροφοδοσία, και θα μπορεί να επιλέγεται το στάνταρ βλήμα ή το OTO DART, τo ειδικό πυρομαχικό.

Θα διαθέτει 4 εκτοξευτές Sylver, οι τρεις θα είναι οι γνωστοί Α50, και ο τέταρτος θα είναι το Α70. Αυτό σημαίνει πως θεωρητικά, το πλοίο θα έχει έτοιμους προς χρήση 24 πυραύλους ASTER 30 (αυτός θα αγοραστεί μαζί με τα πλοία), και 8 πυραύλους SCALP Naval. Οι SCALP δεν θα αγοραστούν άμεσα, αλλά θα τοποθετηθούν σε δεύτερη φάση. Εναλλακτικά, το πλοίο θα μπορεί να εξοπλιστεί με 32 ASTER 30.

Θα έχει τοποθετημένο σύστημα CIWS τύπου RAM Block 2 από την πρώτη στιγμή. O εκτοξευτής θα έχει 21 βλήματα έτοιμα προς χρήση, ενώ φυσικά μπορεί να υπάρξει αναχορηγία αν χρειαστεί.

Θα υπάρξει σύστημα ECM, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις