Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

AYTOΣ TO BIOΛΙ TOY... Ακάρ: Υπάρχουν νησιά και βραχονησίδες που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους

Η επιθετική ρητορική της Τουρκίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και κάθε ημέρα που περνά και μία πρόκληση εκτοξεύεται.

Σε συνέντευξη του στο BBC o υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε «Υπάρχουν νησιά, βραχονησίδες και νησίδες που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται προσοχή. Σε ορισμένα από αυτά, οι γείτονες μας οι Έλληνες, σε ανώτερο επίπεδο πραγματοποιούν επισκέψεις με υπερβολικές τελετές».
Το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κοινοποίησε δήλωση που έγινε στο BBC κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Χουλουσί Ακάρ στη Λιβύη την προηγούμενη εβδομάδα.
Σχετικά με το περιστατικό με το γαλλικό πολεμικό πλοίο στα ανοιχτά της Λιβύης, ο Ακάρ αρνήθηκε ότι υπήρξε παρενόχληση από τα τουρκικό ναυτικό.
«Δεν παρενοχλήσαμε το γαλλικό πλοίο. Το γαλλικό σκάφος, πλέοντας με ταχύτητα 20 κόμβων, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στα τρία συνοδευτικά πλοία μας», τόνισε ο τούρκος υπουργός. “Δώσαμε όλες τις πληροφορίες στο ΝΑΤΟ”, είπε.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Με πληροφορίες από: eleftherostypos.gr, cnn turk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις