Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

(vid.) Δεν έχουμε σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες… μπαρούφες αλά τούρκα!Όταν ακούς τον εκπρόσωπο του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν να ξεστομίζει τις ανωτέρω μπαρούφες δεν ξέρεις αν πρέπει να πέσεις κάτω από τα γέλια, ή να εξοργιστείς και να ανταποδώσεις με την κλασική ελληνοπρεπή χειρονομία με τα δυό τα χέρια…

Κι όμως ο απόγονος της άγονης στέπας τολμά και πιάνει στο στόμα του τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, λέγοντάς μας πως δεν ξέρει αν έχουμε σχέση μαζί τους!
Όχι έχετε εσείς σχέση με τον πολιτισμό, που το μόνο σας “επίτευγμα” είναι η σφαγή, η αρπαγή και η λεηλασία… Βάρβαροι ήσασταν, βάρβαροι θα μείνετε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις