Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Δεύτερο ΣΟΚ από το ΗΧΗΤΙΚΟ! Άφησαν Μάνη και Κύθηρα να καούν! «Μου προκαλεί εμετό, θα πάνε φυλακή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν περίμενε πως θα μάθουμε τόσο φρικιαστικά πράγματα...

Το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκάλυψε η «Καθημερινή της Κυριακής», για την συγκάλυψη που φαίνεται ότι επιχειρήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, φέρνει συνεχώς καινούρια πράγματα στο φως!

Ανάμεσα στα λεγόμενα του τότε υπαρχηγού της Πυροσβεστικής, Βασίλη Ματθαιόπουλου, προκύπτουν αποκαλύψεις  και για τις φωτιές που έκαψαν τα Κύθηρα και τη Μάνη το 2017, καθώς σκοπιμότητες και κόντρες αξιωματικών άφησαν τις κρίσιμες ώρες τις πληγείσες περιοχές χωρίς εναέρια μέσα!!!!!!!


Σύμφωνα με τον διάλογο που δημοσιεύεται ανάμεσα στον κ. Ματθαιόπουλο και τον επικεφαλής των ερευνών για το Μάτι, Δημήτρη Λιότσιο, το αρχηγείο της Πυροσβεστικής άφησε αβοήθητους τους κατοίκους στα Κύθηρα και στη Μάνη, με σκοπό να εκτεθεί ο επικεφαλής των περιοχών αυτών.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Το αρχηγείο της Πυροσβεστικής άφησε αβοήθητους τους κατοίκους στα Κύθηρα και στη Μάνη, με σκοπό να εκτεθεί ο επικεφαλής των περιοχών αυτών.

ΔΗΛΑΔΗ; Άφησαν ανθρώπους στο έλεος της φωτιάς! Το 2017 άφησαν Κύθηρα και Μάνη να καούν για να λύσουν προσωπικές διαφορές, για κάποια παιχνίδια εξουσίας.



Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης, δεσμεύεται να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποδοθούν οι ευθύνες για τα 32.000 στρέμματα που κάηκαν στο νησί το 2017, μετά τους αποκαλυπτικούς διαλόγους.

«Άκουσα όλο το διάλογο. Μου προκαλεί εμετό. “Έτσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Για να καθαρίσει ο Καπέλιος τον Βασιλειάδη άφησε τα Κύθηρα χωρίς εναέρια”. Κυνική ομολογία αίσχους, ντροπής, αηδίας, ανηθικότητας, βρωμιάς, προμελετημένου εγκλήματος, σύστασης συμμορίας», έγραψε ο κ. Χαρχαλάκης.

Ο δήμαρχος τονίζει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο κατά παντός υπευθύνου και πως θα μπουν στο κάδρο των ευθυνών και πως θα μπουν στο κάδρο πρώην υπουργοί, αρχηγοί, επιτελάρχες.

«Θα πάει κόσμος φυλακή. Τελεία και παύλα. Για τα 32.000 στρέμματα που κάηκαν στο νησί. Για τους απλούς πυροσβέστες και εθελοντές που έλιωσαν οι μπότες τους. Για τους Τσιριγώτες που χτυποκαρδούσαν. Για τους εφιάλτες και τα ψυχολογικά που μας άφησαν αυτές οι ημέρες του 2017. Για τα πεύκα που φύτεψαν οι μικροί Κυθήριοι το 1970 και έγιναν στάχτη σε λίγα λεπτά. Για να μην ξαναγίνει ποτέ αυτό που ζήσαμε», τονίζει ο δήμαρχος Κυθήρων.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις