Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Έγκλημα στο Κορωπί: Η κόρη της 35χρονης παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα της - «Μη σκοτώσεις τη μαμά μου» (βίντεο)

Έγκλημα στο Κορωπί: Η κόρη της 35χρονης παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα της - «Μη σκοτώσεις τη μαμά μου» (βίντεο)
Ο δικηγόρος της οικογένειάς της 35χρονης, που δολοφονήθηκε στο Κορωπί, Απόστολος Λύτρας μίλησε για την κατάθεση του ανήλικου παιδιού του θύματος.


Το παιδί ήταν μπροστά στη δολοφονία της 35χρονης μητέρας του και παρακαλούσε την ερωμένη του πατέρα του να μην τη μαχαιρώσει φωνάζοντας της "μην σκοτώνεις τη μαμά μου".


«Τα παιδιά έχουν ψυχικά τραύματα και τα στηρίζει η θεία τους που έχει την επιμέλειά τους», είπε ακόμη ο κ. Λύτρας, ο οποίος σχολίασε και την εξέλιξη βάσει της οποίας η εισαγγελέας έβαλε στο «κάδρο» τον 45χρονο πρώην σύζυγο της άτυχης γυναίκας, και συγκεκριμένα για το αν υπάρχει συνέργεια δια παραλείψεως σε αυτό το έγκλημα.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις