Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Εκτακτο: Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Λαύριο – Εντολή εκκένωσης τεσσάρων οικισμών

Την προληπτική εκκένωση τεσσάρων οικισμών στο δήμο Λαυρεωτικής, όπου νωρίτερα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη, ζήτησε πριν από λίγο ο
επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Ειδικότερα, ζητήθηκε προληπτικά η εκκένωση των οικισμών Αγριλέζας, Αγίου  Γερασίμου,  Καμάριζας και Σουνίου. Η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή Πούντα Ζέζα.
Οι δυνάμεις που επιχειρούν
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις, που αποτελούνται από 33 πυροσβέστες, 9 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν ελλοχεύει, τουλάχιστον έως αυτή την ώρα, κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.
Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο σημείο μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει από κοντά το επιχειρησιακό σχέδιο κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις