Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Επιλεκτική ενημέρωση της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ προς κόμματα και φορείς.

Δελτίο τύπου

Είναι  γνωστό είναι ότι η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ διαδραματίζει έναν αντιπολιτευτικό ρόλο αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση μερικών τομέων της ΕΥΔΑΠ ΑΕ
κάνοντας επιλεκτική ενημέρωση μόνο σε "αριστερά" και "σοσιαλιστικά" κόμματα εντός και εκτός Βουλής και επιλέγοντας μόνο τελικά κόμματα και φορείς της αρεσκείας της!
Ανεξήγητα αποκλείει από την ενημέρωση κόμματα εκτός βουλής όπως το Ελληνικό Όραμα που συμμετείχε στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές του 2019 και στις ανακοινώσεις αναφέρει ότι μόνο συγκεκριμένα κόμματα της αντιπολίτευσης συντάχθηκαν με τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ ΑΕ δίχως να αναφέρει το Ελληνικό Όραμα!
Το Ελληνικό Όραμα  θα ζητήσει ενημέρωση από την διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ αναφορικά με το επίκαιρο θέμα της ιδιωτικοποίησης μερικών τομέων της εταιρείας αφού η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ ΑΕ  αποφεύγει λόγω των ιδεολογικών αγκυλώσεων να ενημερώσει όλα τα κόμματα εντός και εκτός βουλής.
 
                         Ο
Πρόεδρος του Ελληνικού Οράματος

Αναστάσιος Τσανεκλίδης


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις