Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

“Λύσσαξε ο Έλληνας” γράφουν για τον περιφερειάρχη οι τζουτζέδες του Ταγίπ…

Ο Έλληνας μην μπορώντας να χωνέψει τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί λύσσαξε για τα καλά ! Έκκληση σκάνδαλο προς την Αθήνα

Ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μην μπορώντας να χωνέψει την μετατροπή με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, έκανε έκκληση να σταματήσουν οι εργασίες συντήρησης του τζαμιού Βαλιντέ στην Μυτιλήνη.
……
……
Yeni Akit 15/7/2020
Σχ. : Κύριε περιφερειάρχη όπως καταλαβαίνετε αυτά είναι μετάλλια προς το πρόσωπό σας ! 
Nα υπενθυμίσουμε πώς ο κύριος Μουτζούρης είναι από τους πρωταγωνιστές πλέον του αγώνα ενάντια στον εποικισμό των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Κάτι που το έδειξε και με την παρουσία του στις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει πριν από μερικούς μήνες, ενάντια στη σύσταση νέας δομής στη Λέσβο.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις