Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Τι συμβαίνει αυτή την στιγμή... ΕΝ ΠΛΩ οι Μονάδες Κρούσης του Πολεμικού Ναυτικού... Απέναντι τους 30 τουρκικά Πολεμικά πλοία..!! Σε επιφυλακή ΑΣΔΕΝ και Δ' Σ.Σ.

Σε πλήρη ετοιμότητα παραμένουν εν πλω οι μονάδες κρούσης του ΠΝ απέναντι σε συνολικώς 30 Τουρκικά πλοία, που περιλαμβάνουν το σύνολο των τουρκικών
φρεγατών, κορβέτων, πλοίων γενικής υποστήριξης καθώς και πυραυλακάτων εκ των οποίων άλλες σε θέσεις απόκρυψης στα παράλια και άλλες στην ανοιχτή θάλασσα.

Δυσμενείς οι καιρικές συνθήκες νότια της Μεγίστης που αποδεικνύουν ότι χρειάζεται ισορροπημένος στόλος. Ο καιρός αποτελεί ως τώρα τον ανασταλτικό παράγοντα που δεν έχει πραγματοποιήσει έρευνες το Orus Reis, αναφέρει το defencereview.gr και ο Ιωάννης Νικήτας.

Το ΠΝ παρακολουθεί και καταγράφει κάθε κίνηση του Τουρκικού Ναυτικού αξιοποιώντας τα ναυτικά παρατηρητήρια, τα παράκτια περιπολικά και τις κανονιοφόρους που δίνουν διαρκώς εικόνα σε Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ και στο κέντρο επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου στο Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου πολλά μέτρα κάτω από τη γη.

Το Δ Σώμα Στρατού και η ΑΣΔΕΝ σε πλήρη επιφυλακή με το προσωπικό να έχει τα πάντα έτοιμα από πλευρά υλικών και πυρομαχικών έτοιμο να εξέλθει των στρατοπέδων εξέλθει εάν απαιτηθεί. Προς το παρόν δεν έχει ενεργοποιηθεί το εθνικό σύστημα συναγερμού.

Η ΠΑ διατηρεί συνεχείς ετοιμότητες ενώ τα ΑΣΕΠΕ, ιπτάμενα ραντάρ που αποτελούν τα μάτια των Ενόπλων Δυνάμεων σαρώνουν και καταγράφουν τα πάντα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις