Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Kύπριοι καταγγέλλουν τον ρατσισμό των Κυπρίων και της ΕΟΚΑ (!) σε κρατικό προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ της Τουρκίας…

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Οι νεοναζί της Μεσογείου” θα παρουσιαστεί στις 29 Ιουλίου
Το ντοκιμαντέρ του TRT World με τίτλο “Οι νεοναζί της Μεσογείου”, το οποίο εξετάζει όλες τις πτυχές των ρατσιστικών δράσεων σε Ελλάδα και Eλληνοκυπριακό τομέα, θα
παρουσιαστεί στους τηλεθεατές.
……
Η παραγωγή αυτή που περιγράφει τις επιθέσεις κατά των Τούρκων και των μεταναστών, είναι η πρώτη σε διεθνές επίπεδο, η οποία έχει γίνει στην Ν. Κύπρο και θα παρουσιαστεί στις οθόνες στις 21:00 της 20/7.
Γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα στον Ελληνοκυπριακό τομέα, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Αγγλία και σε αυτά περιγράφεται η διαδικασία ίδρυσης της Χρυσής Αυγής, οι ρατσιστικές δράσεις που πραγματοποίησε και οι σχέσεις που έστησε με τα άλλα ρατσιστικά κόμματα.
Στο ντοκιμαντέρ περιγράφονται από Ελληνες, οι επιθέσεις που έγιναν στη νότια Κύπρο σε βάρος Τούρκων και μεταναστών και ο ρατσισμός της ΕΟΚΑ. Στην οθόνη παρουσιάζεται το κόμμα ΕΛΑΜ που έστησε η Χρυσή Αυγή στη νότια Κύπρο, η στρατιωτική εκπαίδευση που κάνουν στα βουνά οι απόπειρες τους να διεισδύσουν σε αθλητικούς συλλόγους οι επεμβάσεις τους στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Tο ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμαστεί σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, τουρκικά, αγγλικά, γερμανικά, αραβικά και ελληνικά, θα μπορεί να το δει κανείς από το λογαριασμό του TRT World στο YouTube.
https://www.sondakika.com/haber/haber-akdeniz-in-neo-nazileri-belgeseli-20-temmuz-da-13431362/
18/7/2020
Σχ. : Ο εσωτερικός εχθρός της πατρίδας μας είναι ο Νο 1 εχθρός μας.
Πάνε τα ζωντ@βο@α και γίνονται όργανα της τουρκικής προπαγάνδας…. Θα περιμένουμε να δούμε τους Κύπριους αλλά και τους Ελλαδίτες που θα μίλησαν στο προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ της Τουρκίας…
Μιλάνε για φασισμό οι του ΑΚΡ…
Αυτοί που έχουν κυβερνητικό εταίρο τους Γκρίζους Λύκους, αυτοί που έχουν χιλιάδες πολιτικά στελέχη του HDP  και  εκατοντάδες δημοσιογράφους στην φυλακή…
Αυτοί που ακόμη αναζητούν τους αγνοούμενους της δεκαετίας του 90 και των τότε κατορθωμάτων της JITEM… 
 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις