Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Επεισόδιο Χαρδαλιά με πολίτη – ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο με πολίτη είχε στις Κεχριές ο υφυπουργός, Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς που βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να συντονίσει μαζί με
τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το έργο της κατάσβεσης.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έφθασε στην περιοχή, προκειμένου να συντονίσει μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς, ένας πολίτης πλησίασε τ’ όχημα στ’ οποίο επέβαινε και χτυπώντας τα παράθυρα, του φώναζε «αίσχος, αίσχος στους περιφερειακούς!».

Τότε, ο κ. Χαρδαλιάς έχασε την ψυχραιμία του και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, την ώρα που ήταν εν κινήσει, προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο.

Δείτε το βίντεο:ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
πηγή-https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις