Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Επίθεση Τσαβούσογλου σε Ελλάδα για το θέμα της Αγίας Σοφίας!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλού ,επιτέθηκε στην χώρα μας για το θέμα της Αγίας Σοφίας λέγοντας πως
«η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει τζαμί στην πρωτεύουσά της».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι πρόκειται για κυριαρχικό δικαίωμα της Τουρκίας και αμυνόμενος στις κατηγορίες είπε: «Απορρίπτουμε σφόδρα κάθε σχόλιο κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων.Το τζαμί της Κόρντοβα έγινε εκκλησία. Ήταν στη λίστα κι αυτό αλλά χρησιμοποιείται ως εκκλησία» .

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει τζαμί στην πρωτεύουσα της αλλά ούτε στη Θεσσαλόνίκη, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη. «Η Ελλάδα είναι που αντιδρά πιο πολύ, αλλά πώς ζουν στη Δυτική Θράκη βλέπουμε. Στην Ελλάδα είδαμε πώς χρησιμοποιούνται τα τζαμιά.Ο Βαρθολομαίος αν συμμετείχε σε κηδεία και τον τιμωρούσαμε, τι θα γινόταν; Αλλά η Ελλάδα το κάνει.Έκλεισε τα τζαμιά στον κορονοϊο» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις