Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

EXOYN ΞΕΦΥΓΕΙ...!!! Αφγανοί από το hot spot της Μαλακάσας ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σε Αστυνομικό που προσπαθησε να προστατέψει ΑΝΗΛΙΚΕΣ που παρενοχλούσαν...!!!

Ακόμη και σε αστυνομικό που έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια στην παραλία της Χαλκίδας επιτέθηκαν δύο θρασύτατοι Αφγανοί που φιλοξενούνται
στο hot spot της Μαλακάσας, όταν ακολούθησαν δύο ανήλικες οι οποίες κατέφυγαν στο κατάστημα επειδή τις παρενοχλούσαν!

Οι δύο ανήλικες Ρομά που πουλούσαν στυλό ζήτησαν βοήθεια από τους σερβιτόρους ότι τις παρενοχλούσαν οι μετανάστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να μπουν στην καφετέρια για να τις βρουν. Όταν οι σερβιτόροι τους ζήτησαν να φύγουν, οι Αφγανοί άρχισαν να φωνάζουν και άρπαξαν τον αναπτήρα του αστυνομικού που έπινε καφέ, ενώ ο ένας φέρεται να τον έσπρωξε .

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το μαγαζί... «γης Μαδιάμ», καθώς ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους δύο Αφγανούς και τον αστυνομικό και να γίνουν σημαντικές ζημιές. Ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον των αλλοδαπών, οι οποίοι σύμφωνα με το EviaZoom.gr συνελήφθησαν από συναδέλφους του του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις