Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΤΩΡΑ... Γαλλική ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της τουρκίας... Συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ Ευρωπαϊκή σύσκεψη ΥΠΕΞ για τη τουρκική επιθετικότητα.. «Θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία...»

Συνεδριάζουν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ στις 13 Ιουλίου



Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας δήλωσε την Τετάρτη ότι οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συτνεδριάσουν στις 13 Ιουλίου για να συζητήσουν για την τουρκική επιθετικότητα, ενώ έκανε λόγο και για νέες κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας.

"Κατόπιν αιτήματός μας, θα υπάρξει συνάντηση υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις 13 Ιουλίου αποκλειστικά για το τουρκικό ζήτημα", δήλωσε ο Jean-Yves Le Drian σε κοινοβουλευτική ακρόαση.

"Η ΕΕ έχει ήδη επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για τις παράνομες γεωτρήσεις στην οικονομική ζώνη της Κύπρου. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο πρόσθετων κυρώσεων", συμπλήρωσε.

Οι προσπάθειες της Τουρκίας να επιβάλει τις διεκδικήσεις της μέσω του παράνομου τουρκολιβυκού συμφώνου επηρεάζουν πολλά έθνη. Η αποστολή όπλων στους συμμάχους της στη σύγκρουση και η χρηματοδότηση εξτρεμιστών μαχητών έχει επίσης αμφισβητήσει τόσο τις πολιτικές της ΕΕ όσο και του ΝΑΤΟ.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις