Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Γιώργος Παπανδρέου: «Εύγε και πάλι εύγε στην Τουρκία που αγκαλιάζει εκατομμύρια μετανάστες»

Ακόμα και οι Τούρκοι δεν περίμεναν τόσο καλα λόγια για την χώρα τους από ένα πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ.



Μίλωνα σε forum για το πρόβλημα των μεταναστών στο Park Kartepe Otel της Κωνσταντινούπολης που οργάνωσε ο δήμος του Kocaeli, ο κ Παπανδρέου έπλεξε το εγκώμιο της Τουρκίας παρουσία του υπουργού Εξωτερικών της, Μεβλούτ Τσαούσολγου.

Όπως τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αξίζουν τα διεθνή συγχαρητήρια στην Τουρκία γιατί έχει ανοίξει όλες τις πόρτες της και εκατομμύρια μετανάστες έχουν βρει καταφύγιο στην χώρα αυτή.

Μόνο που παρέλειψε να αναφέρει πως όλα αυτά τα εκατομμύρια είναι αντικείμενο πολιτικής σπέκουλας της Τουρκίας για να αλιεύει δισεκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι τους ξαποστέλνει «πακέτο» στην γειτονική Ελλάδα απειλώντας όλη την Ευρώπη με ισλαμοποίηση.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον γνωστό μας ΓΑΠ.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

[Πηγή]


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις