Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Νίκος Αντωνιάδης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES

ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ,


ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ,

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ :

ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ,

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ,

ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥ ,

ΣΤΟ Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο ΠΤΥΧΙΟ !!

Με τον Πάνο περάσαμε ένα απίστευτο διήμερο, ο ένας στη Λάρισα και ο άλλος στην Αθήνα.

Με τον Πάνο να του ανακοινώνεται ότι απολύεται από τη δημόσια υπηρεσία στην οποία έκανε την πρακτική του στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ, την ΕΔΥΑΛ, επειδή τόλμησε να αναφέρει παράνομες συμπεριφορές. Το σύστημα του την είχε στημένη.

Μήνυση του Πάνου, αντίθετη μήνυση της υπηρεσίας. Προχθές. Εγώ να μιλάω με τους αστυνομικούς. Να δίνω οδηγίες στον Πάνο. Να προειδοποιώ τους αστυνομικούς. Η εισαγγελέας δίνει εντολή να φύγουν όλοι.

Χθες του ζητάνε να πάει να παραλάβει την καταγγελία της σύμβασης. Αφού τον απέλυσαν, την ...άλλη μέρα του ζητάνε να παραλάβει την απόλυση!!

Του δίνω οδηγίες τι θα γράψει στην απόδειξη της παραλαβής. Αυτοί αρνούνται να γράψει τίποτα άλλο παρά μόνο να υπογράψει. Σε ανοικτή ακρόαση ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Γράφει αυτά που του έχω πει να γράψει. Και του λέω να πάρει αντίγραφο της απόδειξης. Ή να τη φωτογραφίσει.

Τον μηνύουν για αδίκημα που θα έκανε τον ποινικό νομοθέτη να σκίσει τα πτυχία του και να ξεχάσει αυτά που ήξερε. Μήνυση για τη μήνυση. Η αστυνομία αρνείται να δεχθεί τη δική του αντίθετη μήνυση. Η εισαγγελέας υπηρεσίας, η κυρία Μπαλογιάννη, διέταξε, λέει, να φύγουν οι μηνυτές εργοδότες δημόσιοι υπάλληλοι και να κρατηθεί ο Πάνος. Η ίδια που προχθές τους άφησε όλους. Φυγάδευσε τους μηνυτές και κράτησε τον μηνυθέντα, τον οποίο καθυστέρησαν τόσο όσο για να προλάβουν να φύγουν οι μηνυτές. Και αφού αυτοί έφυγαν, τότε δέχθηκαν τη μήνυση τη δική του. Εκ του ασφαλούς, Βλέπετε, εγώ ήμουν στην Αθήνα. Αν ήμουν εκεί...

Θα τα πούμε με την κυρία εισαγγελέα...

Το πρωί η επόμενη εισαγγελέας τον αφήνει ελεύθερο, χωρίς να περάσει από δίκη. Και οι τέσσερις δικογραφίες θα ακολουθήσουν τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης.

Και μέσα σε όλο αυτό βρίσκει την ευκαιρία η παρέα του Δημήτρη Αλικάκου των ελληνικών hoaxes να τον συκοφαντήσει ξανά, παραβιάζοντας ξανά ΚΑΙ τα προσωπικά δεδομένα του.

Ο Πάνος είχε μπει στο μάτι του συστήματος από τότε, επί φυλακίσεώς μας, όταν βγήκε και ξεσκέπασε την απάτη του κορωνοϊού. Και τα ελληνικά hoaxes ανέλαβαν εργολαβικά την επιχείρηση αποδόμησης της προσωπικότητάς του, κατασυκοφάντησής του και απαξίωσης των καταγγελιών του.

Πέντε μηνύσεις έχει καταθέσει εναντίον τους. Έχει δημόσια αποδείξει ότι έχει ΗΔΗ ένα πτυχίο και είναι τελειόφοιτος στο ΔΕΥΤΕΡΟ.

Τα ελληνικά hoaxes συστηματικά και εν πλήρη γνώσει της αλήθειας, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ το πρώτο πτυχίο και προβάλλουν την ιδιότητα του τελειόφοιτου, εμφανίζοντάς τον να μην έχει ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο, επιχειρώντας να απαξιώσουν τις επιστημονικά τεκμηριωμένες καταγγελίες του που σάρωσαν το facebook με χιλιάδες αντιδράσεις, σχόλια και κοινοποιήσεις. Τρομοκρατώντας το σύστημα.

Και έρχονται σήμερα να παραβιάσουν τα προσωπικά δεδομένα του, δημοσιοποιώντας το έγγραφο της καταγγελίας της σύμβασής του (!!), επειδή σ' αυτό αναφέρεται η ιδιότητα του τελειόφοιτου και της πρακτικής άσκησης που έκανε στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ του, αποκρύπτοντας ξανά το ΠΡΩΤΟ, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι το έγγραφο αυτό δήθεν αποδεικνύει ότι ο Πάνος είναι ένας απλός φοιτητής και τίποτα άλλο!! Άθλια συκοφαντία!!

Θα μαζέψω όλες τις προηγούμενες μηνύσεις του Πάνου και θα τις ενώσω με την μήνυση που θα καταθέσω για λογαριασμό του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά των ελληνικών hoaxes για σωρεία εγκλημάτων σε βάρος του. Εκεί που δημιουργείται ένα τεράστιο πλέγμα δικογραφιών για τα εγκλήματα των ελληνικών hoaxes, της φασιστικής λογοκρισίας και της κατασυκοφάντησης όλων ημών που είμαστε αποφασισμένοι να λέμε και να γράφουμε την αλήθεια και μόνο. Αλήθεια που πονάει. Αλήθεια που ενοχλεί.

Και είναι μία υπόθεση αυτή των ελληνικών hoaxes, που ενώνει πάρα πολλούς ανθρώπους. Ανθρώπους που δεν μοιράζονται αναγκαία τις ίδιες απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Που έχουν όμως ένα κοινό εχθρό: Τον εχθρό της αλήθειας. Τον εχθρό της ελευθερίας της έκφρασης. Τον εχθρό του Συντάγματος. Τον εχθρό της Δημοκρατίας.

Ένα πράγμα είναι όμως σίγουρο πια :

Στον δίκαιο αυτό αγώνα ο Πάνος δεν είναι πια μόνος του...


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις