Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Καθηγητής του ΕΚΠΑ βρίζει τον Αντετοκούνμπο (ΦΩΤΟ) - Κεραμέως: Απομακρύνθηκε καθηγητής του ΕΚΠΑ για το ρατσιστικό σχόλιο κατά του Αντετοκούνμπο

Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουλίου όταν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ρατσιστικές και υβριστικές αναρτήσεις που φέρεται να
έκανε σε βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Κωνσταντίνος Καλέμης, καθηγητής του ΕΚΠΑ και σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας στον τομέα της Εκπαίδευσης Προσφύγων, όπως αναγράφει ο ίδιος στο προφίλ του στο LinkedIn.
Όλα ξεκίνησαν από μία συνέντευξη του Αντετοκούνμπο, στην οποία ο άσος του NBA δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών, αναλύοντας τις δυσκολίες που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του στη χώρα μας. Στη σχετική ανάρτηση του «Πρώτου Θέματος», ο καθηγητής απάντησε χαρακτηρίζοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «μαϊμού», ενώ σε άλλο σημείο φέρεται να αποκαλεί τον Έλληνα μπασκετμπολίστα «αράπη», χρησιμοποιώντας και άλλες χυδαίες εκφράσεις. Ο λογαριασμός από τον οποίο έγιναν τα εν λόγω προσβλητικά σχόλια έχει «κατέβει» από το Twitter.


Απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κ. Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως.
Ο κ.Κελέμης εκφράστηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
«Απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κ. Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ρατσιστικές και άκρως προσβλητικές συμπεριφορές.», έγραψε στο Twitter η υπουργός παιδείας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις