Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

«Λευκός καπνός» στη Σύνοδος Κορυφής – Οι «27» έφθασαν σε συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης

Τέλος στο θρίλερ μετά από πέντε μέρες διαπραγματεύσεων

Εγκρίθηκε πριν από λίγο η συμφωνία των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ιστορικό σχέδιο με σκοπό την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας μετά το πλήγμα που δέχθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσαν ευρωπαϊκές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους ευρωπαίους ηγέτες των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Ταμείο Ανάκαμψης και τον πολυετή προϋπολογισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου Σαρλ Μισέλ στις 6:31 το πρωί της Τρίτης.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ είχε ανακοινώσει την επανέναρξη της ολομέλειας αφού είχε προηγηθεί διακοπή προκειμένου να υπάρξει «ένας περιορισμένος αριθμός τεχνικών προσαρμογών» επί τη βάσει της τελευταίας πρότασης του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για επιχορηγήσεις ύψους 390 δισ. ευρώ και δάνεια ύψους 360 δισ. ευρώ.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις