Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Τους κραζει όλη η Ελλάδα! “Λίστα ντροπής επιστρέφουμε τα χρήματα”! Και δεύτερο ΜΜΕ επιστρέφει τα χρήματα του “Μένουμε Σπίτι”

Κόλαφος για την κυβέρνηση με τη λίστα των 20 εκατομμυρίων στα ΜΜΕ! Μετά από την Alter Ego του Β.Μαρινάκη ένα από τα μεγαλύτερα site της Κρήτης,
το cretalive.gr, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει τα χρήματα που έλαβε για την καμπάνια κατά του κορονοϊού.
Στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για «λίστα της ντροπής», η οποία «αποτελεί μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για μήνες ολόκληρους η πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και η επιχειρηματική οικογένεια των media είχε «δηλητηριαστεί» από τη συζήτηση, τη φημολογία αλλά και το πολιτικό κουτσομπολιό, για το πόσοι, ποιοι και με ποια κριτήρια, πήραν χρήματα για την διαβόητη πια καμπάνια Μένουμε Σπίτι.
Το cretalive εκτιμούσε πως στα πλαίσια της μεγάλης οικονομικής απώλειας που είχαν τα Μέσα Ενημέρωσης στην περίοδο του lockdown, η κυβέρνηση ερχόταν να καλύψει τη μη διαχειρίσιμη εν πολλοίς ζημιά που υπέστησαν τα MEDIA, δίνοντας χρήματα του ελληνικού λαού, με όρους απόλυτης διαφάνειας, δυναμικής των μέσων αλλά και εργατικού προσωπικού που απασχολούν, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα αξιοσύνης στη διανομή των χρημάτων.
Αντ’ αυτού, είδαμε να μοιράζεται το χρήμα με όρους που παραπέμπουν στο πιο παλαιοκομματικό και αποκρουστικό παρελθόν της χώρας, με διχαστικές λογικές «οι δικοί μας και οι άλλοι» και χωρίς καμία λογική που να ορίζεται από τη δυναμική των μέσων, την επιρροή τους στην κοινωνία, αλλά μόνο για εκείνους που κατόρθωσαν εν τέλει να έχουν Μπάρμπα στην… Κορώνη!
Μπροστά σε αυτήν τη λίστα της ντροπής που έχει την υπογραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και που αποτελεί μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος η ιδιοκτησία του cretalive αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε, μη θέλοντας να συμμετάσχει σε αυτό το πάρτι, που όχι μόνο δεν βοηθά τα μέσα αλλά κυρίως τα εκθέτει και που γίνεται την ώρα που πολλοί συμπολίτες αδυνατούν να ζήσουν έστω και με τα στοιχειώδη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις