Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Λιβύη: Φόβος και τρόμος οι Τούρκοι μισθοφόροι στην Τρίπολη – Σκοτώνονται μεταξύ τους!

Η αποστολή υποστήριξης των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη εξέφρασε βαθιά ανησυχία για τις πρόσφατες συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών ομάδων μισθοφόρων της Τουρκίας στη
Janzour, μια κατοικημένη περιοχή της Τρίπολης.
Αυτές οι συγκρούσεις αναφέρεται ότι τρομοκράτησαν τον τοπικό πληθυσμό της πρωτεύουσας, ενώ είχαν ως αποτέλεσμα θανάτους και τραυματισμούς.
Η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη καταδίκασε τέτοιες απερίσκεπτες πράξεις που θέτουν τους πολίτες άμεσα σε κίνδυνο, την ώρα που η Τρίπολη επιχειρεί να ανακάμψει από τον 15μηνο αποκλεισμό.
Η αποστολή σημείωσε ότι η εμφάνιση αυτών των συγκρούσεων υπογραμμίζει την ανάγκη για την κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας να κινηθεί γρήγορα προς μια αποτελεσματική μεταρρύθμιση του τομέα της ασφάλειας, σε συνδυασμό με τον αφοπλισμό, την αποστρατεία και την επανένταξη των ενόπλων ομάδων που δρουν στην Τρίπολη.
Οι συγκρούσεις μεταξύ αυτών των ένοπλων ομάδων που υποστηρίζονται από την Τουρκία αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στη Λιβύη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και έκτοτε, ήταν σποραδικές, με τις πιο έντονες να καταγράφονται την Παρασκευή.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: almasdarnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις