Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Μαρία Ζαχάροβα: Η ισχυρή γυναίκα του ρωσικού ΥΠΕΞ διέψευσε ότι έρχεται στην Ελλάδα ως πρεσβευτής

Μαρία Ζαχάροβα: Η ισχυρή γυναίκα του ρωσικού ΥΠΕΞ διέψευσε ότι έρχεται στην Ελλάδα ως πρεσβευτής
Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
email: andreopoulos@pronews.gr

Η ισχυρή γυναίκα του ρωσικού ΥΠΕΞ και «αστέρι» της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα, διέψευσε πριν από λίγο ότι έρχεται στην Ελλάδα ως
πρεσβευτής αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για φήμη την οποία δεν ξέρει ποιος την διακινεί και που αποσκοπεί.

«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη την ώρα, έπρεπε να διαψεύδω κάτι τέτοιο σχετικά με εμένα. Ωστόσο, παλαιότερα, δεν υπήρχε η λέξη “ψέμα”, ονομάζονταν “φήμες”. Ξαφνικά, όλα έγιναν ψέματα, παραπληροφόρηση κτλ. Κάποιος το κάνει αυτό, κάποιος ενδιαφέρεται γι, αυτό, κάποιος παίζει με αυτό. Απλώς λυπάμαι γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω καν χρόνο να τα διαβάζω. Ακούω πολλά από φίλους και γνωστούς, αλλά δεν έχω χρόνο να δώσω προσοχή σε αυτά» δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.


Το pronews.gr ήταν από την αρχή διατηρούσε ισχυρές επιφυλάξεις με αυτή την φημολογία, όχι μόνο διότι δεν υπήρχε σχετική στέρεα πληροφόρηση περί τούτου αλλά και γιατί η Ελλάδα δεν είναι χώρα πρώτης γραμμής για την Ρωσία αυτή την στιγμή για να στείλει η Μόσχα στην Αθήνα ότι καλύτερο διαθέτει στην ρωσική διπλωματία (the next best thing μετά τον Σεργκέι Λαβρόφ).

Το γιατί η Ελλάδα έχει χάσει την σημασία που είχε κάποτε για την Μόσχα, οφείλεται στην εξωτερική πολιτική που ακολούθησαν οι ελληνικές κυβερνήσεις στα χρόνια των μνημονίων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις