Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ξαφνική άσκηση ΒΟΜΒΑ του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Αϊζενχάουερ» με τον τουρκικό Στόλο

Ξαφνική άσκηση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Αϊζενχάουερ» με τον τουρκικό Στόλο 
Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το «πάγωμα» της ελληνοτουρκικής κρίσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» (CVN-69) προχώρησαν σε κοινή άσκηση με τον τουρκικό Στόλο
στέλνοντας παντού μηνύματα ότι η Τουρκία δεν ακολουθεί παραβατική πολιτική αλλά απλώς διεκδικεί «αμφισβητούμενες περιοχές», όπως άλλωστε ανέφερε και στην ανακοίνωσή του το State Department.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Twitter.

Όπως σημειώνεται στο μήνυμα που συνοδεύει τις επίμαχες εικόνες, η άσκηση πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου και συμμετείχαν τόσο άμεσα η τουρκική φρεγάτα «TCG Kemalreis» όσο και άλλα πλοία του τουρκικού Στόλου, αλλά και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» (CVN-69).

Πρόκειται για την εκπαιδευτική άσκηση «Επιχείρηση Ασπίδα της Μεσογείου», όπως αναφέρεται.


Akdeniz Kalkanı Harekâtında görevli
🇹🇷
TCG KEMALREİS ile
🇺🇸
ABD EISENHOWER Uçak Gemisi Muharebe Grubu arasında 28 Temmuz 2020 tarihinde Orta ve Doğu Akdeniz’de Deniz Eğitimleri icra edildi. #MSB #TSK

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις