Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

«Μυρίζει» ανασχηματισμός! Η παραίτηση που δείχνει αλλαγές στην κυβέρνηση

Ανασχηματισμό δείχνει η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο και μέσω αυτής αναγγέλεται η παραίτηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
αρμόδιου για τα θέματα Ενέργειας  και Φυσικών Πόρων Γεράισμου Θωμά. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα καθήκοντα του κ. Θωμά θα ασκεί προσωρινά ο κ. Χατζηδάκης μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του. Και η λέξη αντικαταστάτης πιθανότατα θα οδηγήσει και σε άλλες αντικαταστάσεις και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:
«Με απόφαση του Κολεγίου των Επιτρόπων, ο κ. Γεράσιμος Θωμάς επιλέχθηκε σήμερα ως Γενικός Διευθυντής Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης (DG TAXUD). Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και τιμή για τη χώρα μας, η επιλογή ενός Έλληνα σε μια τόσο σημαντική θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό τον Επίτροπο Οικονομίας κ. Paolo Gentiloni.

Ο κ. Θωμάς προκειμένου να αναλάβει το νέο του χαρτοφυλάκιο, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για τα θέματα Ενέργειας  και Φυσικών Πόρων.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Θωμά, τον ευχαρίστησε για τη σημαντική του συμβολή στην πορεία της Κυβέρνησης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θέση.


Τα καθήκοντα του κ. Θωμά μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του θα ασκεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης».

 Γιατί όλα δείχνουν ανασχηματισμό
Όπως είχε γράψει το newsit.gr δεν αποκλείεται οι «διορθωτικές κινήσεις» στο κυβερνητικό σχήμα – όπως είχε αποκαλέσει πάλι τον ανασχηματισμό ο ίδιος ο πρωθυπουργός – να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Και η αναμονή για ορισμό αντικαταστάτη του κ. Θωμά όλα αυτό δείχνουν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις