Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Νέα Δημοκρατία: 40.000 θέσεις στέγασης αλλοδαπών σε διαμερίσματα – Ο εποικισμός περνάει στο στάδιο της κοινωνικής ενσωμάτωσης

Εσείς… μείνετε σπίτι και όταν θα βγείτε, ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε…
Με απόφαση του Υπουργού… Λαθρομετανάστευσης της κυβερνήσεως των «εθνικοφρόνων»,
Νότη Μηταράκη, τίθεται σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα «στέγασης προσφύγων με στόχο την αποσυμφόρηση των νησιών»…
Με το πρόγραμμα «ESTIA II», η στέγαση των δικαιούχων πραγματοποιείται  με μισθώσεις διαμερισμάτων σε όλη την χώρα. Μέχρι και τις 23 Μαρτίου είχαν δημιουργηθεί 25.516 θέσεις στέγασης. Και αυτό είναι μόνον η αρχή! Γιατί στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000.
Εν τω μεταξύ η «αποσυμφόρηση των νήσων», δεν είναι καθόλου… εξασφαλισμένη υπόθεση καθώς όπως αντιλαμβάνεστε, δεν πρόκειται να σταματήσουν οι ροές προς τα νησιά μας και έτσι ο εποικισμός της Πατρίδας μας θα διαιωνίζεται.
Μην νομίζετε όμως ότι η «εθνικοπατριωτική» κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει σκεφτεί και παραπέρα. Υπάρχει συγκεκριμένο… όραμα για να οδηγηθούμε στην «πολυπολιτισμική Ελλάδα» που ονειρεύεται ο πρωθυπουργός.
Το πρόγραμμα «επικεντρώνεται όχι μόνο στην βέλτιστη φιλοξενία των δικαιούχων, αλλά και στην κοινωνική ενσωμάτωση τους μέσω της πρόσβασης και εξοικείωσης τους με δημόσιες υπηρεσίες.» Ενδεικτικό είναι ότι το 73% των αλλοδαπών αυτών έχουν ήδη ΑΜΚΑ, το 58% ΑΦΜ, το 24% έχει εγγραφεί στα μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και το 73% των παιδιών έχει εγγραφεί σε κάποιο δημόσιο σχολείο…
Εσείς… μείνετε σπίτι, αλλά όταν θα βγείτε με το καλό, θα υπάρχει μια… άλλη «Ελλάδα» και μπορεί οι νέοι σας γείτονες σας καλημερίζουν στα… αραβικά. Όλο αυτό με την ευγενική χορηγία της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας. Ευτυχώς που έφυγε η aristera!
Ν.Κ.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις