Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Νέα μαρτυρία για το θρίλερ στα Τρίκαλα: "Είδα τη 16χρονη κλαμένη και αναστατωμένη"

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα. Η οικογένεια της 16χρονης επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία ενώ η ιατροδικαστική
εξέταση κάνει λόγο για πτώση. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το STAR γυναίκα μάρτυρας καταθέτει πως την είδε κλαμένη και αναστατωμένη στον δρόμο.

Ήταν ξημερώματα Τετάρτης λίγο πριν από τις τέσσερις σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων. Μία γυναίκα βλέπει ξαφνικά την 16χρονη. Της κάνει εντύπωση το προχωρημένο της ώρας αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η μαθήτρια. Η γυναίκα τις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές. «Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της».

Οι κάμερες δείχνουν τις κινήσεις της 16χρονης

Τέσσερις κάμερες από κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων δείχνουν το κορίτσι να κάνει βόλτες στην πόλη μόνο του. Η κάμερα που καταγράφει τον αστυνομικό να την αφήνει στο σπίτι της στις 3.15 το πρωί, καταγράφει και το κορίτσι να μιλά αμέσως μετά στο κινητό του.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις